Pantun Nasehat Bahasa Sunda

Thursday, May 16th 2013. | Pantun

Kuramena kata-kata tentang pantun dina acara tv, admin terinspirasi pikeun ngadamel category tentang pantun. Nu mana pantun nu dek di bawakeun kalayan judul Pantun nasehat bahasa sunda nu di barengan ku hiji tujuan nyaeta pikeun ngahirupkeun budaya urang sunda sadayana.

Berikut di handap ieu Pantun Nasehat bahasa sunda nu di persembahkeun ku admin di dieu, pikeun baraya salarea, wayahna nya da si adminna resep gado-gado jadi bahasana ge rada gado-gado hehe

 

Pantun Nasehat Bahasa Sunda

Pantun Nasehat Bahasa Sunda

 

Semar mesem astra jingga
Cepot neunggeul gatot kaca
Lamun anjeun hayang bagja
Getol solat ahlak mulya

Ci karacak ninggang batu
laun-laun jadi dekok
Cing arasak nyiar elmu
Ngarah bagjana katimu

Solat tahajud tengah peuting
Solat duha wayah beurang
Sing garetol hudang peuting
Ngarah Kabalayaran hutang

 

Di cekapkeun sakitu heula Pantun nasehat bahasa sunda, mudah-mudahan tiasa masihan manfaat, ke dina waktos nu sejenna di tambihan deui adminna ek mikir heula hehe

Related For Pantun Nasehat Bahasa Sunda