Kumpulan Kata Lucu Bahasa Sunda

Tuesday, May 21st 2013. | Kumpulan Kata

  Kata Lucu Bahasa Sunda – Hirupmah ngan ukur heuheuy jeung deudeuh, ngan asa piraku mun dina hirup ngan saukuru panggih jeung dedeuhna hungkulmah. Tah ayeuna mah waktuna urang heuheuy we nya lur, ngarah awet ngora teu gampang kolot. Dihandap ieu ku simkuring di sayogikeun kata-kata lucu nu make bahasa sunda. ngan omatnya lur, mun hayang seuri ulah di tahan bisi nu bijil kalah jarawat hehe.. sok ah wilujeung menikmati lur

Kata-Kata Bergambar Bahasa Sunda Lucu

Kumpulan Kata Lucu Bahasa Sunda

 

Euleuh, teu karaos geus malem juma’ah  deui geuning !
hahay !
Lain ku kitu. pang-pangna mah da lalakingagaduhan tanggung jawab.
Sabab’ hirup lalaki mah da ngan ukur mikiran tilu perkara, nyatana mah, keur:
ngeusian Eusi Peujit; mungkus Kulit; jeung Solobong Si……Alit.

 

Ku sabab kamari geto geus “rada kagerus” ku seléting calana; atuh kanyahoan sotéh basa di pancuran wanci sore.
Jurig, pantesan geus rabig geuning.
teu karasa waktu, teuing geus sabaraha lila teu di kurud-kurud
Paingan atuh beut asa rada rarogok, karampa meuni peureus.
Heueuh, da maklum weh da di kampung mah hésé geuning néangan silét weuteuh teh!
Piraku kudu diarit mah? Atuh sapat jeung gagang-gagangna, meureun, kagungan déwék téh?
Cilaka!
beu……….ieung !!

 

Ce : Aa Nuju AuN ???
Co : NuJu mOdOl NenG
Ce : Aji9 RuJiT SmSan BaRi Ng4w4dUk

 

Ce : A kunaon Ngalamu wae ??
Co : Galau Neng
Ce : Galau ku naon atuh a ??
Co : Hayang Nyandung
Ce :  Lah hanjakal da, kalah nanya !!!

 

Tah mung karek sakitu dulur, kata-kata lucu bahasa sunda ti simkuring hehe tong hilap nya baca oge kumpulan kata gombal lucu nu tos di postingkingkeun ku sim kirung

Related For Kumpulan Kata Lucu Bahasa Sunda