Kata-Kata Mutiara Lucu Versi Sunda Satengah Mateng

Wednesday, July 3rd 2013. | Kumpulan Kata Mutiara

Kata-kata mutiara lucu versi bahasa sunda satengah mateung nyaeta hiji kata-kata mutiara nu di hadirkeun kalayan make bahasa sunda, tapi (satengah mateng) jero harti teu ngangge bahasa sunda 100%, hal ieu disababkeun ku pedah ngarah ngahasilkeun kesan anu lucu tur ngegemesin. Lamun mah ieu kata-kata mutiara teh teu lucu, paduli teuing uing mah da anu pentik lucu ceuk uing weh nya lur hehe

Tah, kulantaran kitu di handap ieu kata-kata mutiara lucu versi bahasa sunda satengah mateng nu tiasa ku baraya sadayana tiasa di baca. Wilujeung menikmati hasil karya anak sunda.

Kata Mutiara Lucu Bahasa Sunda

Kata-Kata Mutiara Lucu Versi Sunda Satengah Mateng

 

 

“Terkadang di dalam perjalanan yang mulus kita sering tijalikeuh, tapi kita tetap harus maju dan berlari sanajan bari ingked-ingkedan.”

“Seuri bari hate nalangsa adalah ciri-ciri jalma anu hebat, kuat tur loba jerawat.”

“Cinta nu tulus bersih liribarat kaen sutra nu anyar di keueuman tujuh poe tujuh peuting, sanajan ceuk batur bau tapi ceuk nu resepmah nu penting bersih tur enak ka tempona.”

“Terkadang Pami Cinta geus melekat tai Ucing karasa nikmat siga coklat.”

“Sakabeh perjalanan nu teu di hareupkeun pasti bakal sae dina palebah tung-tungna kitu oge lamunmah keur alus milikna.”

“Susah jeung senang dina kahirupan pasti bakal kasorang salagi jasad jeung roh, napel ngahji ibarat gula jeung a misna.”

“Istilah barudak ayeuna teu lepas tina kecap jatuh cinta, numana ngandung harti tut wuri hayandani (hitut nyeri hayang deui). Geus puguh jatuh cinta teh nyeri tapi hayang deui hayang deui.”

 

Related For Kata-Kata Mutiara Lucu Versi Sunda Satengah Mateng